Acest site este in concordanta cu Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

1. Bine ati venit! Cateva detalii despre noi
Site-ul www.calendare.net este administrat de catre Adebo Design Creation SRL, firma inregistrata la Registrul Comertului cu J14/216/2019 si Codul Unic de Inregistrare Fiscala 40979995, sediul social in Covasna, Str. Secuiasca Nr. 9, persoana de contact Bogdan la numar de telefon 0764059288.

2. Detalii despre produse si pret
Firma noastra comercializeaza doar produse noi, personalizate. Punem foarte mare accent pe calitatea produsului finit livrat catre clientul nostru. Absolut toate produsele ce le adaugam pe site in magazinul online vin insotite de imagini ale produsului si caracteristici esentiale astfel incat sa va puteti face o imagine per ansamblu a produsului ce doriti sa-l comandati.

Preturile includ TVA.
Preturile nu includ taxa de transport.
In cazul in care nu putem onora comanda, ne obligam sa informam cumparatorul in cel mai scurt timp posibil de la primirea comenzii in sistem.

3. Metode de efectuare a comenzilor
Pe site-ul Calendare.net puteti comanda produsul dorit prin metoda online:
– Adaugare in cos, selectare cantitate dorita, precizare informatii suplimentare, completare Date Livrare complete (Localitate, Judet, Nume si Prenume, Telefon, Strada, Nr., Bl., Et., etc.), completare Date Facturare (Nume si Prenume, Adresa completa, Nr. Telefon; Pentru Persoanele Juridice / Firme solicitam Codul Unic de Inregistrare, Nume Delegat, Serie si Nr. Buletin, Nr. Telefon).
– Pe site-ul nostru puteti comanda produsul dorit prin e-mail: adebodesign@gmail.com
Daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre produse, ne puteti suna: 0764 059 288 – Insa nu preluam comenzi telefonice.

4. Pasi respectati in procesarea comenzii
Dupa comanda plasata prin una din metodele enumerate la punctul trei, in termen de maxim 12h graficianul nostru va lua legatura cu dumneavoastra si va fi nevoit sa va prezinte macheta finala ce urmeaza a fi data in tipar. Daca sunt necesare modificari, nu ezitati sa le solicitati. Verificati cu atentie textul, asezarea in pagina si corectati eventuale greseli de ortografie, de scriere. Daca aveti preferinte la culori, dimensiune font sau tipul de font folosit, precizati acest lucru si vom face tot posibilul ca lucrarea finala sa fie conform asteptarilor dumneavoastra.
Dupa confirmarea „bunului de tipar” din partea dvs. comanda este data in lucru. Absolut nici o comanda nu este data in tipar fara acordul clientului.

5. Greseli de tiparire
Daca ati constatat greseli de tiparire si vina ne apartine, ne asumam raspunderea astfel incat vom reface comanda dvs. in maxim 24h. Comanda se reface gratuit, sau va putem returna in intregime contravaloarea comenzii in maxim 48h de la sesizarea primita pe e-mail la adresa admin@calendare.net. Produsul primit trebuie returnat si sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit).
In cazul in care vina apartine cumparatorului (nu a verificat modelul inainte de tipar sau a completat gresit datele respective) acesta va suporta costul pentru refacerea comenzii cat si taxele de transport aferente. Conform cu legile in vigoare, operatorul nu poate fi responsabil de executarea defectuoasa a comenzilor care s-ar datora clientului (lipsa informatiilor sau prezentarea incompleta a lor).

6. Termenul de realizare a comenzilor
Termenul de realizare a comenzilor este cuprins intre 1 si 5 zile lucratoare. Putem realiza si comenzi in regim de urgenta insa pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati inainte de a plasa o comanda finala. In perioade de varf, din cauza volumului de comenzi ridicat, posibil sa nu putem prelua comenzi la urgenta.

7. Anulare comanda
In cazul in care ati plasat o comanda pe site si doriti anularea ei, contactati-ne prin e-mail la adebodesign@gmail.com sau telefon 0764 059 288 si precizati acest lucru, insotit de numarul de comanda primit automat pe e-mail. Comenzile primite prin e-mail se pot anula in orice moment inainte de a se incepe macheta, respectiv aranjarea in pagina a comenzii.

8. Politica de returnare
Produsele comercializate de Adebo Design sunt personalizate in totalitate, conform cerintelor clientului nostru astfel incat returnarea produselor este posibila doar daca se constata greseli vizibile de tiparire, culoare, greseli gramaticale sau de text provenite din partea noastra. In acest caz, noi vom suporta costul de refacere comanda si transport catre client.
Pentru produsele personalizate, ordonanta nr. 34/2014 prevede:
„Art. 16 – Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele:
c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;”

De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca:
Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele nepersonalizate livrate prin curier sau posta. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice, daca vine ne apartine. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice incepand din ziua in care intra in posesia fizica a produsului, iar in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de firma noastra iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la notificarea de retragere a clientului, dar nu mai repede de data la care receptioneaza produsele returnate. Daca returul produselor nu s-a facut pana la expirarea termenului de 14 zile din momentul notificarii, se va amana returnarea banilor pana cand intram in posesia produselor returnate.

9. Modalitati de plata
– Ramburs la curier (platiti in momentul in care va este livrat coletul);
– Plata prin transfer bancar / online banking / ordin de plata.

10. Informatii despre transport
– PRIN CURIER, cost 20 lei (colet normal pana in 1-3 kg)
Trimitem coletul dumneavoastra prin Urgent Cargus, timp de livrare colete 24-48h.
Nu exista taxa pentru km exteriori / suplimentari.

– Putem trimite colete si cu Posta Romana / Priori post (la cerere).

11. Drepturile si obligatiile vanzatorului Calendare.net
– calendare.net se obliga sa trimita comanda dumneavoastra in timpul specificat, prin metoda specificata, la adresa mentionata in comanda.
– Pagina de Termeni si conditii poate suferi modificari ulterioare, fara a-i anunta in prealabil pe utilizatori.
– Vom aproba comentariile si recenziile pe site doar in urma unor verificari.
– Conturile ce fac abuz vor fi suspendate.
– Comenzile rezultate in urma unor erori aparute pe site, vor fi refuzate si insotite de un e-mail lamuritor trimis catre cumparator.
– Nu divulgam detaliile contului creat pe site! Vom pastra datele dumneavoastra confidentiale pentru o perioada de timp nedeterminata.
– Ne asiguram ca ambalarea produselor comandate sa fie facuta cu strictete astfel incat sa nu existe neplaceri in urma transportului.
– In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului ori de rezolutiunea contractului privind acest produs.

12. Drepturile si obligatiile cumparatorului
– Cumparatorul are obligatia de a plati pretul impus de vanzator, in timpul stabilit.
– Cumparatorul are obligatia sa ridice coletul primit de la firma noastra intr-un interval de maxim 5 zile lucratoare, in caz contrar, se face retur coletului.
– Cumparatorul are obligatia de a plati transportul in avans.
– Cumparatorul NU trebuie sa instraineze contul / parola de pe site.
– Contul cumparatorului poate fi modificat sau sters (fara un motiv anume), in urma unui simplu mail trimis la adresa adebodesign@gmail.com
– Cumparatorul este obligat sa furnizeze date reale si complete de facturare si livrare, in caz contrar comanda nu va fi expediata.
– Cumparatorul are dreptul de a returna (in 14 zile) produsul achizitionat daca acesta nu este conform descrierii sau precizarilor oferite de vanzator.

13. Limitarea responsabilitatii firmei
– Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme tehnice cu site-ul, nefunctionare sau informatii eronate.
– Nu ne asumam raspunderea pentru pierderea datelor daca utilizatorul si-a facut publice datele confidentiale ale contului.
– Nu vom trimite comanda cumparatorului daca acesta nu ne furnizeaza detaliile complete de livrare si facturare.
– Nu ne asumam raspunderea pentru deteriorarea produsului in timpul transportului sau dupa ce acesta a fost livrat.

14. Acceptarea regulamentului
Folosirea site-ului www.calendare.net, a paginilor web, a datelor, a informatiilor, a textului si a imaginilor sau a oricaror altor materiale din site ce sunt denumite toate laolalta „continut”, confirma liberul consimtamant al utilizatorilor de a accepta, in totalitate, termenii si conditiile site-ului www.calendare.net
Ne rezervam in orice moment dreptul de a face schimbari in pagina de termenii si conditii a acestui site. Folosirea in continuare a site-ului dupa modificari, reprezinta implicit acordul dvs. cu privire la noile schimbari efectuate de catre Adebo Design. Intregul continut al site-ului www.calendare.net este proprietatea Operatorului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996) cu completarile ulterioare. Folosirea, fara acordul Operatorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Fotografiile si datele prezentate de catre Operator sunt folosite cu acordul Furnizorilor.

15. Politica de confidentialitate
Pentru plasarea comenzilor prin intermediul site-ului www.calendare.net va sunt solicitate date personale precum: nume, prenume, date firma, telefon, adresa si alte informatii necesare pentru procesarea comenzii, pentru notificari cu privire la receptionarea comenzii, stadiul comenzii sau pentru mesaje de marketing/reclama/remarketing.

Prin accesarea site-ului www.calendare.net utilizatorul isi da acceptul ca datele personale sa fie pastrate in maxima siguranta si prelucrate de Operator, care la randul sau asigura faptul ca va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe e-mail la adresa salut@adebo.ro va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa interviti asupra datelor transmise;
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, Calendare.net poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul lunar/trimestrial, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
Calendare.net nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

16. Litigii
Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Adebo Design din Loc. Covasna, Jud. Covasna, Str. Secuiasca Nr. 9, CP 525200 – Persoana de contact Colesiu Bogdan, Telefon 0764 059 288. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Adebo Design.